top of page
Omslag_Lucy 2.jpg

Nya utgivningar

"Vem då Lucy?"
av
Jenny ohlsson

Det här är en samling vardagstankar och ärliga reflektioner från debuterande författaren Jenny Ohlsson. Med en djupdykning i de små ögonblicken och tankarna som ofta förblir osagda, bjuder "Vem då Lucy?" in läsaren till en värld av autenticitet och äkthet, något som står i kontrast till det tillrättalagda livet på sociala medier idag.

 

Med ett skarpt öga för det mänskliga psyket och en förmåga att förmedla komplexa känslor på ett tillgängligt sätt, har Jenny Ohlsson skapat en samling som berör och engagerar. "Vem då Lucy?" utmanar den gängse normen och erbjuder en välförtjänt paus från den ständiga strömmen av perfekta liv som visas upp i den digitala världen.

Jenny Ohlssons förmåga att fånga vardagens, ibland ocharmiga tillfällen och de djupaste tankarna är imponerande och vi är övertygade om att ”Vem då Lucy?” kommer att bli omtyckt av en bred publik.

                             

 

                            "Kaospassageraren"

                 av

                    Marcus Birro

           

                                        I butik 31 maj

 

 

 

 I Kaospassageraren tar Marcus Birro med läsarna på en resa genom sitt rika poetiska landskap, där varje dikt   är en ekande röst av själ och sinne. Det är en samling av poetiska verk som utforskar djupet av mänskliga   känslor och erfarenheter.

 

Marcus Birro, vars tidigare verk fångat läsares hjärtan med sin ärlighet och kraft, fortsätter att förnya och överraska med sin senaste samling. Kaospassageraren utforskar en mängd olika teman och låter läsarna uppleva en känslomässig berg-och-dalbana genom vackert vävda ord.

 

“Det är en sådan nåd och enorm frihet att få skriva dikter igen. Jag är poet i grunden och poesin är mitt första språk. Det blir dikter om tidens gång, om uppbrott, om kärlek, om svek, om den förbannade manligheten, om hjältar som överlever och om hjältar som dör. Det blir dikter om vemod, om sex och om åldrandes välsignelse och förbannelse. Dikterna skriver sig själva. Arbetet har varit nästan pinsamt enkelt”

Marcus Birro om sin nya diktsamling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

                

                      

Kaos Framsida KLAR.jpg

Arvidson Förlag

Bokförlag, Illustration & Författarskap

6FD4C512-E1CA-4C23-81F4-1D0362C4DBF2.PNG
bottom of page